Schilderwerk - Interieur & exterieur

Joca Interior staat garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering van uw binnen- en buitenschilderwerken. Wij bieden een brede waaier van mogelijkheden aan gaande van schilderen van uw buitengevels, dakgoten, cornissen, lakken van ramen, deuren en poorten, speciale verftechnieken, behangwerken - zowel vliesbehang als met print, en veel meer.

>> Lees meer

Mortex

Mortex wordt voornamelijk aangebracht op vloeren, wanden, trappen, meubels, keukens, slaapkamers, woonkamers en badkamers met een tadelakt- of betonlook. Mortex bestaat uit natuurlijke kalken, cement en acrylaat, waardoor het uiterst geschikt is voor buiten en binnen. Het is ideaal voor wanden, vloeren, inloopdouches, wastafels, baden, badomkasting, wellnessruimtes, trappen, terrassen, meubels, werkbladen en spatwanden in keukens.

>> Lees meer

Kaleien

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek waarbij een dunne kalkpleister wordt aangebracht met een blokborstel op de muur. Kaleien gebeurt zowel buiten als binnen.

>> Lees meer

Kalkverf

Kalkverf geeft uw woning die tijdloze, warme uitstraling met veel diepte en karakter! Ruimtes worden als het ware opengetrokken door de typische nuances die kalkverf te bieden heeft. Bovendien in is kalkverf een 100 procent natuurlijke verf vervaardigd uit water en kalk, waardoor ze milieuvriendelijk is.

>> Lees meer

Kleuradvies

Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. U kan er kamers visueel mee vergroten en zorgen voor heel wat sfeer en gezelligheid. Voor professioneel kleuradvies moet u bij Joca Interior zijn.

>> Lees meer